2023 kan omschreven worden als een rustig jaar, waar vooral rookie Fran actief is geweest. Met een kletsnatte trackday in Spa eerder op het jaar was het seizoen sterk gestart: de Trophy blauwe MG ZR werd meegenomen. Het had leuk geweest om de MGF Cup car weer naar Spa te brengen, maar de weersomstandigheden in combinatie met de eerste maal Spa voor Fran, zorgden ervoor dat het de ZR werd. Bruno bracht samen met Gerry de gele MG ZR mk1 mee voor rondjes in wisselende omstandigheden. Een spijtig accident zorgde ervoor dat Gerry niet meer over z'n MG ZR170 Cup kon beschikken en hij wisselde dan ook het stuur tussen de twee mk1's.

Tijdens de zomer werd de MGF Cup ingezet op het circuit van Mettet. Een iets te aggressief camber achteraan lijkt toptijden in de weg te staan, maar plezier is er ongetwijfeld.

Af en toe een trackday mee verzorgen voor het Corvette Experience Team en daar samen met de ZR190 Cup dan het seizoen af sluiten ... echter voor Eight on Track duurt het seizoen nog 1 trackday langer: vrijdag 13 oktober zijn we weer in Mettet.